Shqip | English
             
 

Cromax
USA – Europe (Mechelen, Belgium) - www.cromax.com/eu

Prodhues i bojërave profesionale dhe materialeve ndihmëse të lyerjes së automjeteve.

Standox
Wuppertal, Germany - www.standox.com

Prodhues i bojërave profesionale dhe materialeve ndihmëse të lyerjes së automjeteve.

Roberlo S.A.
Girona, Spain www.roberlo.com

Prodhues i materialeve të para bojës për lyerjen e automjeteve si: stuko, fondo, izolues, trasparent, katalizator e shumë materiale të tjera.

Dichem
Napoli, Itali www.dichem.it

Prodhues i bojërave të indrustrisë e mobilerisë.

SILVA Vernici
Bologna, Itali silvavernici@tin.it

Prodhues i të gjitha produkteve për lyerjen në mobileri.

SATA
Stuttgart, Germany www.sata.de

Prodhues i pistoletave dhe aksesorëve të lyerjes (sprucimit) së automjeteve, industrisë dhe mobilerisë.

RUPES
Milano, Itali www.rupes.it

Prodhues i makinerive elektrike dhe pneumatike të proçeseve të riparimit të automjeteve si dhe të përdorimit të këtyre pajisjeve në mobileri dhe ndërtim.

EP Vernici
Ravena, Itali www.epvernici.it

Prodhues i të gjitha bojërave të industrisë.

TELWIN
Vicenza, Itali www.telwin.com

Prodhues i makinerive të saldimit.

4CR
Germany http://www.4cr.de

Duxone
http://www2.dupont.com/Products/en_RU/Duxone_en.htmll

3M
http://www.3m.com/