Shqip | English
             
 

Millocolor ka nisur aktivitetin e saj në vitin 1993 si importuese e bojrave profesionale për automjete, mobileri, industri si dhe të veglave të punës që i përkasin kësaj fushe.

Sot ajo në sajë të një eksperience shumëvjeçare ka lidhur kontrata distributori për Shqipërinë me prodhuesit më të mirë në tregun botëror.

Në ambientet tona në Autostradën Tiranë Durrës mund të vizitoni ekspozitën tonë për t`u njohur më nga afër me këto produkte. Si dhe në këto ambiente kemi krijuar kushte trajnimi në teori dhe praktikë për specialistët e lyerjes.